Kansen in transport en logistiek

Wat is de beste waterontharder?

Geplaatst op

Het zetten van een goede kop koffie hangt van verschillende zaken af waaronder de kwaliteit van het water, de koffiebonen en het apparaat waarmee de koffie bereid wordt. Er zijn zelfs specialismen ontwikkeld waarbij mensen zich toegelegd hebben, een beetje vergelijkbaar met de sommelier met de wijn, op het bereiken van koffiesmaken. Deze koffiesommelier zal jou zeker aanraden om te gaan voor een waterontharder. Nu vraag jij je misschien af wat een waterontharder is. Dit en meer gaan we in deze tekst met je doornemen dus we raden je aan om lekker door te lezen en je te laten informeren. 

Gewoon goede koffie zetten op je transportbedrijf

Oké, op de werkvloer hoeft het natuurlijk niet zo te zijn dat de koffie top van de top is, want de meeste mensen gaat er niet zozeer voor een excellente koffiesmaak, maar om de kick van de cafeïne, zodat ze helemaal kiplekker en gefocust achter het stuur kunnen kruipen om hun transport- en logistieke werken te doen. Maar dat wil niet zeggen dat de koffie niet lekker hoeft te zijn. Een goede bak koffie heb je al snel te pakken wanneer je gaat voor een waterontharder.

Wat doet een waterontharder?

In de eerste plaats zorgt een waterontharder ervoor dat er geen kalkaanslag in het koffiezetapparaat gaat zitten waardoor het apparaat veel beter blijft presteren, je minder schoonmaakwerk hebt en niet bang hoeft te zijn dat het apparaat stuk gaat. Daarbij smaakt de koffie een stuk beter wanneer de kalkaanslag er geen invloed op heeft. 

Wij raden je aan om te gaan voor een magnetische waterontharder die met magnetische straling ervoor zorgt dat kalk in het water opgelost blijft zitten en niet de kalkaanslag wordt die jouw apparaat gaat verstieren. Het alternatief van de waterontharder die werkt met zout willen we graag afgeraden, want dit zout komt in het drinkwater terecht en dat zorgt voor verzilting van zoet drinkwater dat bedoeld is voor planten en dieren. De beste waterontharder is dus duidelijk het apparaat dat werkt met magnetische straling. Ook leuk om te weten, hij behoeft geen onderhoud. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site ga je zeker vinden wat je nodig hebt als het gaat over inspiratie voor je logistieke processen. Dat schiet lekker op!

 

Contactgegevens

Via info @ kansenintransportenlogistiek.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden