Kansen in transport en logistiek

Tips bij het goed en snel schoonmaken van een auto

Geplaatst op

Ook al is de auto van je buurman of van jezelf, een auto wordt eenmaal snel vies. Het handelen ervan, vinden de meeste mensen zwaar en wordt het gezien als een stom klusje. 

De andere groep vindt het juist een leuk klusje. Als je naar de autowasstraat gaat, dan ben je toch voor je gevoel iets teveel geld kwijt. Zo heb je er voor korte duur er plezier van.

Kortom, een keuze maken op welke manier je een auto moet schoonmaken, is eenmaal lastig. 

Daarom gaan we het in deze blog hebben over tips die je kunt gebruiken, om zelf een auto snel schoon te maken.

Tip 1: Spuiten maar! 

Maak eerst je auto schoon met een hogedrukreiniger. Hierbij kan je al het vuil en plakkende zandresten weghalen. Houdt minstens 20 centimeter afstand tussen de tuut waar de hogedruk uitkomt en je auto zelf. 

Tip 2: Handwerk is niet ouderwets

Als je klaar bent met de hogedrukreiniger, dan kan je verder de auto met de hand schoonmaken. Gebruik hiervoor een schoonmaakdoekje, in plaats van een spons. Ook al doe je het met de hand of met een reiniger, was altijd je auto in een horizontale richting. Als je rare bewegingen maakt, kan je die beschadigingen terugzien als de zon schijnt. 

Tip 3: Drogen van auto te drogen

Ben je klaar met het globaal auto schoonmaken van je auto? Dan is het nu tijd, om je auto te gaan drogen. Laat het nooit opdrogen door de zon. Dan krijg je namelijk vieze vlekken. Pak een droogdoek uit je kast. Deze doek is fijn om te gebruiken. Het vangt als het ware de waterdruppeltjes op en na gebruik zijn er geen enkele beschadigingen te zien. 

Wil je geen tweedehandsauto schoonmaken? Je kan er altijd eentje huren! Check de website met het grote assortiment van bertjonk-autoverhuur.nl/ .

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site ga je zeker vinden wat je nodig hebt als het gaat over inspiratie voor je logistieke processen. Dat schiet lekker op!

 

Contactgegevens

Via info @ kansenintransportenlogistiek.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden