Kansen in transport en logistiek

Meer ruimte in je kinderkamer

Geplaatst op

Het kan soms handig zijn om meer ruimte in de kinderkamer te creëren omdat er bijvoorbeeld een kind bij komt of omdat je bent verhuisd en de kinderkamer niet meer zo groot is als eerst. We nemen in deze tekst een aantal tips met je door waarmee je zeker meer ruimte in je kinderkamer kunt maken. Wanneer je werkzaam bent in de transportsector en rijdt op een vrachtauto: maak dan een vrachtauto themakamer voor je kinderen!

De kinderkamer groter maken 

Wanneer je meer ruimte in je kinderkamer kunt maken dan is het eigenlijk zo dat deze wat groter wordt. Natuurlijk is dit niet echt zo maar de ruimte die je kunt gebruiken is vermeerderd. Maar niet omdat het daadwerkelijk vermeerderd, maar omdat je een gedeelte van de ruimte voor twee verschillende zaken kunt gebruiken. Deze verdubbeling is mogelijk wanneer je multifunctionele meubels gebruikt. Zo kun je een bed hebben dat je kunt uitklappen als bed, maar ook weer inklappen als bank.

Stapelbed 

Wanneer je meerdere kinderen hebt die in dezelfde kamer moeten slapen, is het erg handig om een stapelbed aan te schaffen. Misschien heeft je nieuwe huis wel niet die extra kinderkamer die je in het vorige huis wel had. Het is altijd een beetje afwegen van voors en tegens als het gaat over het verhuizen naar een nieuwe woning. Je kunt heel gemakkelijk online verschillende stapelbedden bekijken en de beste voor jouw situatie eruit zoeken. Laat je kinderen er ook even naar kijken zodat ze een voorkeur kunnen uitspreken. 

Een licht kleurenpalet kiezen 

Om de kinderkamer optisch groter te laten lijken, is het altijd handig om een lichte kleurenpalet te kiezen voor de inrichting van je kinderkamer. Lichte kleuren zorgen ervoor dat het licht weerkaatst wordt en dan heeft je kamer sowieso een meer open karakter en oogt groter. Daarbij is het ook mogelijk om een spiegel aan de wand hangen om zo de optische illusie van een grotere kamer te versterken.

Wanneer je zelf werkzaam bent in de transportsector en je kinderen willen het heel erg leuk dat jij op een vrachtauto rijdt, misschien zijn ze zelf wel helemaal fan van alles wat met vrachtauto’s te maken heeft, dan is het natuurlijk erg leuk om een vrachtauto thema voor de slaapkamer te kiezen. Je moet gewoon eventjes kijken naar verschillende kinderkamer meubels en toebehoren waar vrachtauto’s op staan.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site ga je zeker vinden wat je nodig hebt als het gaat over inspiratie voor je logistieke processen. Dat schiet lekker op!

 

Contactgegevens

Via info @ kansenintransportenlogistiek.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden