Kansen in transport en logistiek

Een PVC vloer voor jouw transportbedrijf

Geplaatst op

Ben jij ondernemer en wil jij dat jouw bedrijf een professionele uitstraling heeft? Zorg er dan voor dat de ruimte waarin je actief bent er professioneel uitziet. Een PVC vloer kan hier een mooie bijdrage aan leveren. Mocht jij meer over een PVC vloer voor in jouw transportbedrijf willen weten, lees dan verder!

Een PVC vloer is duurzaam en sterk, daarnaast is de vloer ook onderhoudsarm en heeft de vloer weinig onderhoud nodig. Schoonmaken met alleen warm water is bijvoorbeeld al voldoende. Ook trekt een PVC vloer niet krom waardoor deze zeer geschikt is voor vloerverwarming. Tevens werkt de vloer zeer geluiddempend. Dit zorgt ervoor dat de andere mensen weinig last hebben wanneer je veel in je woning of je kantoor loopt en dat is top.

Dit zijn de voordelen

Een PVC vloer is een sterke vloer die wel tegen een stootje kan. Ook worden ze vaak duurzaam geproduceerd en dit is weer beter voor het milieu. De beschermende toplaag zorgt ervoor dat de PVC vloer zeer lang mee kan gaan. 

Er zijn vandaag de dag ontzettend veel verschillende PVC vloeren te vinden, dit zorgt er weer voor dat er voor vrijwel iedereen wel een mooie PVC vloer is. Op dit moment is de betonlook vloer het populairste. Deze vloer ziet er uit als beton, echter voelt een PVC vloer vele malen warmer aan. Dit is al helemaal het geval als dit ook nog eens gecombineerd wordt met vloerverwarming. Daarnaast geven veel mensen aan dat het prettig is om over de vloer te lopen. Dit voelt dan als het ware als een zachte en comfortabele vloer aan.

Er zijn simpelweg geen nadelen

De PVC vloer kent eigenlijk geen nadelen. Men beweert wel eens dat dit een dure vloer is, echter is dit niet helemaal waar. De vloer gaat namelijk veel langer mee dan de gemiddelde vloer. Wanneer je een berekening maakt, dan zal je dus zien dat de vloer eigenlijk helemaal niet zo duur is. Je kunt het eigenlijk het beste zien als een investering voor de lange termijn. Dit is al helemaal het geval als je voor een goede aanbieder kiest.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site ga je zeker vinden wat je nodig hebt als het gaat over inspiratie voor je logistieke processen. Dat schiet lekker op!

 

Contactgegevens

Via info @ kansenintransportenlogistiek.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden