Kansen in transport en logistiek

Een goed transportbedrijf heeft anno 2021 zonnepanelen

Geplaatst op

Steeds meer ondernemers kiezen ervoor om aan MVO ondernemen te doen. Dit betekent ook dat we steeds vaker zonnepanelen terug zien komen op daken. Ben jij de eigenaar van een transportbedrijf en hecht jij ook veel waarde aan het milieu? Dan kies je natuurlijk voor zonnepanelen en onderstaand vertellen we je hier meer over.

Zonnepanelen kunnen geplaatst worden op stevige daken, alle daken lenen zich hier wel voor behalve de rieten varianten. Deze zijn te onstabiel waardoor de zonnepanelen niet goed bevestigd kunnen worden. In principe kan iedereen zelf bepalen waar hij of zij de kabels neer wil leggen. Wel moeten ze beschermd worden tegen regen en wind. Zorg ook altijd voor een dakdoorvoer buis. Hier worden de kabels mee naar binnen weggewerkt. 

De voordelen van zonnepanelen

Zonnepanelen brengen veel voordelen met zich mee. De meest voornaamste reden voor mensen is dat ze eindelijk af zijn van die torenhoge energierekening. Vervolgens zijn er ook een groep mensen die willen bijdragen aan een beter milieu voor de toekomstige generatie. Doe jij het om te besparen op je energierekening? Dan is het goed om te weten dat je hier tot wel 10.000 euro mee kunt besparen. Het gemiddelde rendement ligt niet voor niets op 20% per jaar. Ook particulieren kunnen de BTW terugvragen waardoor het fiscaal ook aantrekkelijk is. De zonnepanelen dragen tevens bij aan een beter energielabel. Dit zorgt ervoor dat de woning ook weer meer waard wordt.

Een investering

Wanneer je kiest voor zonnepanelen, dan kies je voor een investering voor de lange termijn. Het kost behoorlijk wat geld om zonnepanelen aan te schaffen en dit is alleen de moeite waard als je ze lang op je dak laat liggen. Gemiddeld duurt het 8 tot 10 jaar voordat de investering volledig is terugverdiend. Dit is relatief snel aangezien een zonnepaneel zo’n 25 jaar meegaat. Wat voor veel mensen ook belangrijk is, is dat de panelen er steeds beter uitzien. Ben jij overtuigt en wil jij ook zonnepanelen aanschaffen? Ga dan op zoek naar de beste partij, een partij die je ook echt kunt vertrouwen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site ga je zeker vinden wat je nodig hebt als het gaat over inspiratie voor je logistieke processen. Dat schiet lekker op!

 

Contactgegevens

Via info @ kansenintransportenlogistiek.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden