Kansen in transport en logistiek

De beste vloer voor jou magazijn

Geplaatst op

We nemen in deze tekst met je door wat de beste vloer voor jou magazijn is. Heel veel ondernemers denken dat dit een betonvloer is, maar wij gaan vertellen dat het toch echt wel op een andere manier kan, zodat je medewerkers en ook jezelf kunnen profiteren van de beste kwaliteit vloer voor je magazijn. Wil je meer weten over alles wat te maken heeft met transport en logistiek? Dan is het er goed om de verschillende blogs op onze site ook eens even door te nemen.

Wat is nu de beste vloer voor je magazijn?

Het lijkt ons leuk om jou een vloer voor te stellen die helemaal past bij de bedrijvigheid  binnen een magazijn. Zeker wanneer het gaat om een centraal magazijn voor een bepaald logistiek systeem. Kort gezegd is de gietvloer het meest ideaal. Waar ligt het aan, wat zijn eigenlijk de voordelen eigenschappen van deze vloer? We nemen het hieronder even met je door: 

Een gietvloer is ontwikkeld in de industrie, dit betekent dat hij een grote belasting moet kunnen ondergaan. Dit is zeker het geval met de gietvloer, want deze is gemaakt van kunststof en dat maakt dat hij goed bestand is tegen zuren en verschillende schoonmaakmiddelen. Daarbij kunnen er ook zware dingen op rusten. Dus in een magazijn is dit een prima vloer. 

Het is erg fijn dat een gietvloer niet zo stoffig is als een betonvloer. Voor de medewerkers in het magazijn is dit natuurlijk ideaal. Je kunt een gietvloer gemakkelijk reinigen met water en Dit zorgt voor een enorme reductie als het gaat om stofophoping.

Tot slot hebben we te maken met een gietvloer die in allerlei kleuren te krijgen is omdat deze gemaakt is van kunststof. Elke RAL-kleur is eigenlijk wel verkrijgbaar. Dus laat je zeker inspireren door de verschillende kleuren die er te krijgen zijn. Zoek er een uit die een beetje rustgevend oogt. Dat zorgt voor een goede werksfeer in het magazijn. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site ga je zeker vinden wat je nodig hebt als het gaat over inspiratie voor je logistieke processen. Dat schiet lekker op!

 

Contactgegevens

Via info @ kansenintransportenlogistiek.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden